Glutenfrie Pepperkakecupcakes

For noen må en pepperkake være den lille klassiske sprø kaken men jeg er veldig glad i myk pepperkake, og disse med kremostfrosting er enda bedre!

Ingredienser Muffinsene 12 stk

  • 100 gram smør
  • 1,5 dl sukker
  • 2 egg
  • 3,5 dl/200 gram Semper Mix
  • 2 dl vaniljesaus
  • 1,5 ts bakepulver
  • 3 ts malt kanel
  • 1,5 ts malt kardemomme
  • 1,5 ts malt ingefær
  • 1,5 ts malt nellik
  • 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du muffinsene

  • Sett ovnen på 180 grader
  • Pisk sammen smør og sukker, tilsett ett egg om gangen og pisk lenge mellom hvert egg
  • Hell i resten av ingrediensene og pisk til du har en jevn røre
  • Fordel til 12 muffins i former på ett muffinsbrett og stek muffinsene på midterste rille i ca 20 minutter

Ingredienser Frosting

  • 120 gram romtemperert smør
  • 6 dl melis
  • 250 gram kremost
  • frø fra 1 vaniljestang

Slik gjør du frostingen

  • Pisk smør, vaniljefrø og melis til du har en finkornet masse, ha i kremosten og pisk til en fluffy jevn og lys frosting, den vil bli løs til å begynne med, men etter en stund, blir den tykk og fin da er frostingen klar

Diskusjon

4 responses to ‘Glutenfrie Pepperkakecupcakes

  1. Hej igen!
    Kan jag byta ut 1 dl semper mjöl mot 1 dl kokos i grundrecept för glutenfria muffins?

    Birgitta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *