Glutenfri Minipavlova

Har du ikke lyst til å bruke så mye tid på kjøkkenet når solen skinner? Lag marengsbunner til minipavlovas kvelden før festen så gjenstår bare pynten like før servering!

Ingredienser (6 bunner)

  • 2 eggehviter
  • 1,5 dl sukker
  • saften fra 1/4 lime

Slik gjør du

  • Dekk et stekebrett med bakepapir, sett ovnen på 130 grader
  • Pisk eggehvitene på lav hastighet i en kjøkkenmaskin med ballongvisp og tilsett sukker litt etter litt. Når alt sukker er tilsatt øker du hastigheten litt og pisker til du får en glatt, skinnene og stiv marengs
  • Lag 6 små marengsbunner med en teskje, lag en liten grop i midten av hver bunn
  • Stek bunnene i ca 40 minutter i nedre del av ovnen (løft førsiktig en bunn med stekespade, hvis den løsner lett fra papiret er den ferdig)

Ingredienser fyll

  • Dulche de leche (karamellisert melk)
  • ca 1-2 dl vaniljekrem
  • Friske bær

Slik gjør du

  • Ha et par skjeer med karamell på hver bunn og fyll på med vaniljekrem, pynt deretter med mer karamell og avslutt med bær på toppen

Diskusjon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *