Glutenfrie Cupcakes

Glutenfrie Pepperkakecupcakes

For noen må en pepperkake være den lille klassiske sprø kaken men jeg er veldig glad i myk pepperkake, og disse med kremostfrosting er enda bedre!

Ingredienser Muffinsene 12 stk

  • 100 gram smør
  • 1,5 dl sukker
  • 2 egg
  • 3,5 dl/200 gram Semper Mix
  • 2 dl vaniljesaus
  • 1,5 ts bakepulver
  • 3 ts malt kanel
  • 1,5 ts malt kardemomme
  • 1,5 ts malt ingefær
  • 1,5 ts malt nellik
  • 2 ts vaniljesukker

Slik gjør du muffinsene

  • Sett ovnen på 180 grader
  • Pisk sammen smør og sukker, tilsett ett egg om gangen og pisk lenge mellom hvert egg
  • Hell i resten av ingrediensene og pisk til du har en jevn røre
  • Fordel til 12 muffins i former på ett muffinsbrett og stek muffinsene på midterste rille i ca 20 minutter

Ingredienser Frosting

  • 120 gram romtemperert smør
  • 6 dl melis
  • 250 gram kremost
  • frø fra 1 vaniljestang

Slik gjør du frostingen

  • Pisk smør, vaniljefrø og melis til du har en finkornet masse, ha i kremosten og pisk til en fluffy jevn og lys frosting, den vil bli løs til å begynne med, men etter en stund, blir den tykk og fin da er frostingen klar

4 Comments

  1. Birgitta

    30. juli 2015 at 10:36

    Hej!

    Jag söker recept på glutenfria kokosmuffins.

    Med Vänliga Hälsningar

    Birgitta Berndtson

  2. Birgitta

    30. juli 2015 at 10:44

    Hej igen!
    Kan jag byta ut 1 dl semper mjöl mot 1 dl kokos i grundrecept för glutenfria muffins?

    Birgitta

  3. Birgitta

    20. november 2015 at 16:08

    Hej !
    Jag menade kokosflingor, som jag vile byta ut mot 1dl mjöl?
    MVH. Birgitta

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.