Glutenfri Mat Test av glutenfrie ferdige produkter

Produkttest Anamma vegetarisk burger og Fria hamburgerbrød

Jeg spiser veldig sjelden på fastfood restaurant fordi det er ikke ofte de kan tilby noe som er glutenfritt og samtidig vegetarisk. Spiser jeg på Mc Donalds for eksempel så bestiller jeg en cheeseburger med glutenfritt brød uten kjøtt, ja igjen er det da ost, agurk, løk og ketchup.

Så hvis jeg får lyst på hamburger spiser jeg denne glutenfrie og vegetariske burgeren fra Anamma sammen med Frias glutenfrie hamburgerbrød (fritt fra gluten, laktos og melk) som du finner i frysdisken i butikken. Brødet blir best hvis du varmer det i ovnen, da får det en bedre konsistens en når du tiner det i microen.

Ett enkelt og kjapt alternativ til en siste minutten lunsj eller hvis du ikke gidder lage noe avansert en dag:)

3 Comments

  1. Kari Kristoffersen

    7. desember 2015 at 09:22

    Hei, datteren min har cøliaki og har blitt vegetarianer, så jeg sjekket ut disse hamburgerne før helgen. Men, de er ikke glutenfrie, på innholdsfortegnelsen står det at de inneholder hveteprotein.

    Mvh Kari

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.