
Glutenfri Rocky Road Fudge
Noe som er veldig populært disse dager er fudge. Du finner utallige oppskrifter på internet og du kan variere i det uendelige med nøtter, godteri og krydder.
Denne søtsaken passer perfekt som en liten godbit til kaffen eller som en del av en dessertbuffé. Det er ikke et problem og lage fudge flere dager i forveien, noe som kan være gull verdt i disse travle førjulstider. Her har dere en rask og enkel oppskrift på fudge som er full av gode smaker og med en herlig konsistens.
Ingredienser
- 200 gram melkesjokolade
- 200 gram mørk sjokolade (jeg bruker 55%)
- 1 boks (397 gram) søtet kondensert melk
- 2,5 dl marshmallows (mini)
- 2,5 dl saltede peanøtter
- 25 gram smør
Slik gjør du
- Kle en springform 24*24 cm med aluminiumfolie
- Bryt sjokoladen i små biter og smelt den over vannbad isamen med smør och den kondenserte melken, rør av og til helt til du har en jevn og blank røre, trekk kastrullen fra platen og hell i peanøttene, rør og ha til sist i marshmallowsene og rør til alt er godt inni sjokoladekremen, hell alt over i springformen og jevne til overflaten og kantene med slikkepott
- Strø over peanøtter og marshmallows på toppen og trykk de litt ned i kaken med handflaten så det sitter godt fast, la kaken avkjøles i ca 3 timer før du skjærer den opp