Glutenfritt Godteri

Hjemmelaget Rissjokolade

Disse sjokoladebitene med puffet ris i er noe som jeg er vokst opp med når det har vært jul, vi hade de altid som en del av «godteribordet», gode minner.

Enten skal det være ren melkesjokolade fra Freia (Marabou) eller mørk sjokolade 70%, da smaker de aller best syntes jeg. Det er veldigt enkelt og lage rissjokolade og du kan variere smaken med hvilken sjokolade du selv liker best det finnes jo utallige smaker på sjokolade idag for eksempel en mørk sjokolade med appelsinsmak eller kanskje chili passer ekstra godt i juletiden.

Ingredienser 15 stk

  • 150 gram sjokolade
  • 2 dl puffet ris

Slik gjør du

  • Smelt sjokoladen i et vannbad og når alt er smeltet tar du kastrullen vekk fra varmen og blander i alt puffet ris, rør om og hell røren over i papirformer eller som jeg jeg brukte en isbitform, det gir akkuratt passe størrelse på sjokoladebitene syntes jeg
  • Sett formen i kjøleskap og la det stå til sjokoladen har stivnet, slå de ut av formen og servere på ett fat

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.