Kakekrigen 2016/Sesong 5

Kakekrigen 2016/Sesong 5

Endelig kan jeg avsløre for dere at jeg er en av deltakerne i KAKEKRIGEN Sesong 5 som begynner på tv Mandag 4 Januar 2016. Det er 40 deltakere i konkuransen, jeg er med Mandag den 25 Januar og selvfølgeligt baker jeg glutenfritt! Programmet går på kanal FEM.

5 thoughts on “Kakekrigen 2016/Sesong 5

  1. Så fin kake du laget, men det beste var jo tilbakemeldingene du fikk. Begynte å lete etter oppskrift så fort programmet var ferdig, men finner den dsv ikke. Er det mulig å få den tilsendt? Er ny med diagnosen Cøliaki så jeg er veldig interessert i alt som er gluten fritt. Er du på Facebook og kanskje en egen hjemmeside? Tusen takk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Back to Top