Kakekrigen

Kakekrigen 2016/Sesong 5

Endelig kan jeg avsløre for dere at jeg er en av deltakerne i KAKEKRIGEN Sesong 5 som begynner på tv Mandag 4 Januar 2016. Det er 40 deltakere i konkuransen, jeg er med Mandag den 25 Januar og selvfølgeligt baker jeg glutenfritt! Programmet går på kanal FEM.

5 Comments

 1. monica

  25. januar 2016 at 22:42

  Så fin kake du laget, men det beste var jo tilbakemeldingene du fikk. Begynte å lete etter oppskrift så fort programmet var ferdig, men finner den dsv ikke. Er det mulig å få den tilsendt? Er ny med diagnosen Cøliaki så jeg er veldig interessert i alt som er gluten fritt. Er du på Facebook og kanskje en egen hjemmeside? Tusen takk?

 2. Synne

  7. april 2016 at 13:28

  Hei, leter etter oppskrift på hallonkakan, hvor på siden din ligger den?

 3. Synne

  14. april 2016 at 13:06

  Hei, tusen takk, nå skal det bakes 🙂

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.