Glutenfri Mat Test av glutenfrie ferdige produkter

Glutenfri vegetarisk taco

Det er mange som spiser taco i helgene og du trenger ikke spise taco med et salatblad istedet for lefse kun fordi du er glutenintolerant, det finnes et par og velge mellom hvis du går til en velsortert matbutikk der utbudet av glutenfritt er stort. Bland annet så kan du finne disse tacolefsene ifra BFree, ikke bare er de naturligt glutenfrie men de er også uten egg og melkeprodukter. Lavt fettinnhold og høyt fiberinnhold.

Jeg har sett disse i butikken i Sverige (Uppsala) også. Du MÅ varme de i micro eller i aluminiumsfolie i ovnen før du spiser de da smaker de bedre og blir mykere. Men ikke for lenge da blir de tørre akkurat som hvilke andre lefser som helst! Når jeg spiser taco så bruker jeg altid Anammas vegofarse og for de som er anti vegomat og livredde for slike ting, med tacokrydder i klarer du nesten ikke og kjenne forskjellen. Har testet det selv og sagt til familien at den med kjøttdeig var vego og omvendt og det var ingen som sa att farsen smakte annerledes;)

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.