Kakekrigen

Semifinaluke i Kakekrigen 2016

Det har vært utrolig kjekkt og til tider mye mental stress og nervositet. Jeg har virkelig imponert meg selv og i den aller siste oppgaven når vi bakte kake med bær, vaniljekrem og italiensk marengs følte jeg på følelser og en styrke jeg nesten ikke visste jeg hade i meg. Jeg har bakt meg frem til og gjennom semifinaleuken og jeg har nå gått videre til Finaleuken i Kakekrigen 2016 som kommer på tv i Mars.

At det er Trond som står ved min side og går videre med meg er en ekstra bonus fordi jeg vet att Trond også tar konkuransen på alvor, han har lagt ner likt som meg tid og sjel i og forberede seg til dette. Også er han en veldig kjekk, snill og flink karl. Trond har en bakblogg Godt Servert og finnes også på facebook som Godt Servert.

Vil passe på og takke for kommentarer og støtte som dere skriver blandt annet direkte på min facebook side Flink på Glutenfritt men også andre plasser og i form av meldinger og lignende. Jeg blir virkelig glad for hver og en.

Jeg håper jeg inspirerer dere som syntes det er trist eller vanskelig og bake glutenfritt men også at jeg klarer og motivere noen som kanskje gitt opp håpet om glutenfri baking, det trenger ikke se kjedelig og trist ut og i tillegg være smakløst bare fordi det er glutenfritt! Ha en fortsatt fin helg.

4 Comments

 1. Inger Anne Berven

  23. mars 2016 at 16:34

  Mange gode tips om glutenfrie kaker. Har en datter som har cøliaki og derfor trenger jeg mange bra oppskrifter. Synes alltid at deigen til brødbakst er klissete og vond og forme.
  Kakene dine ser veldig gode ut. Gleder meg til å prøve den med appelsin fra kakekrigen!
  Kjempefin samling oppskrifter du har lagt ut!

 2. Marie Lindvåg

  19. januar 2017 at 00:33

  Hei Malin😀 Jeg fulgte deg på kakekrigen og syntes det var veldig spennende å se deg lage dine fine glutenfrie kaker. Jeg lagde den sjokoladekaka med appelsin. Den ble en stor suksess på kakebordet. Men til min store fortvilelse så har jeg rotet bort oppskriften. Kan du hjelpe meg?

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.