Glutenfrie Pannekaker

Glutenfrie Pannekaker

Noe som er veldig godt er klassiske pannekaker i all sin enkelhet med syltetøy og sukker på. Men hvis du ikke har prøvd og spise pannekaker med nutella, banan och bær så vil jeg gjerne anbefale det.

Vaniljeis er heller ingen dum idé, det er mye godt man kan toppa pannekakene med, kun fantasien som setter grenser.

Ingredienser

  • 2 egg
  • 120 gram Toro Fin Kakemiks
  • 3 1/2 dl melk
  • 2 ss sukker

Slik gjør du

  • Vispe egg og melk lett i en bakebolle, hell i sukker og sikte i mel, vispe til du har en jevn røre
  • Hell røren i stekepannen og stek pannekaken på middels varme til den har stivnet på oversiden og kantene begynner og få litt farge da snur du den och lar den ligge noen sekunder før du legger den opp på fat

Tips

Jeg bruker kun steke den første pannekaken i smør og resten steker jeg uten smør, jeg syntes pannekakene får et finere mønster og ser mer fristende ut en når du steker de i smør fordi da blir de blanke og får en gummiaktig kant. Vil også legge til at jeg bruker en «pannekake stekepanne» som har en veldig lav kant, da er det enklere og få stekespaden (som er i plast) rundt og under pannekaken når du skal snu den. Det er et mareritt og steke pannekaker i en stekepanne med høy kant, masse smør, høy varme, riper i pannen og en stekespade i stål. hua mig!

1 Comment

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.