Kakekrigen

Finale Kakekrigen 2016

Kakekrigen sesong 5 er nå slutt. Av 40 deltakere kom jeg på andre plass. Selfølgelig så er det jo altid kjipt og være så nærme første plass, men det går helt fint. Trond er en verdig vinner og jeg syntes virkelig han fortjente det, og jeg kommer ikke til og brenne postkortet når han sender det, haha.

Det var ingen annen jeg heller ville stått i finalen med en Trond fordi jeg vett han er like seriøs som meg og jeg vett han virkelig brenner for dette og han har tatt denne konkurransen på alvor. Vi har haft det kjempegøy i samen og jeg tror det har kommet frem på tv skjermen også. Trond er en utrolig flink baker og jeg gleder meg til og se hva han får til framover. Det er veldig trist at vi bor så langt unna hverandre. Trond er en kjempehyggelig man med mye humor og latter, jeg tapte en weekend til New York men jeg vannt over meg selv på mange plan og fikk også en venn for livet. Kjempeglad i deg Trond, god tur med deg og din kjære. Jeg liker uansett ikke og fly så langt vekk, trives best hjemme i Stavanger jeg, haha!

Jeg har opplevd mye under denne reisen og en ting er helt sikkert, jeg angrer ingenting og jeg har virkelig nytet hver minutt av den.  Jeg la ner min sjel og mitt hjerte i hver bakst jeg laget og kan med hånden på hjertet si at jeg er stolt over meg selv. Nå gleder jeg meg til og bake videre og jeg håper jeg har inspirert mange til og bake glutenfritt. Glutenfritt er ikke så skummelt som mange kanskje tror og som dere hørt så er det veldig godt også;)

Vil si TAKK til dere som fulgt med på programmet og sendt hilsener på mail, facebook og sms. Takk for at dere har støttet meg og hatt tro på meg. Jeg har lest hver melding og blir like glad for hver og en av de. Varmer virkelig mitt glutenfrie bakehjerte!

Ønsker dere en god helg og god påske.

 

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.