Test av glutenfrie ferdige produkter

Semper Havrekuddar

Havrekuddar en en av Sempers nyheter, når jeg såg den i butikken tenkte jeg; endelig noe nytt til frukosten. Jeg liker veldig godt frokostblandninger og var ikke i tvil når jeg såg denne nyheten, den bare måtte jeg kjøpe.

For en fantastisk produkt! Jeg elsker disse små, sprø putene, de smaker kjempegodt og du får ikke belegg på tennene av svært høyt sukkerinhold som mange andre frokostblandninger kan gi. Havrekuddarna er laget av glutenfritt havremel (68%), maismel (22%), sukker, glutenfritt maltekstrakt av korn, salt. Disse kjøper jeg gjerne igjen, igjen og igjen. Anbefales virkelig. Takk Semper for enda en veldig bra produkt, kjempegøy!!

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.