
Glutenfri sjokoladekake
Vil dele med meg av en oppskrift på en deilig glutenfri sjokoladekake når vi igjen går mot helg. Den her kaken kan nytes akkurat som den er, saftig og god med en herlig smak av sjokolade som smelter i munnen.
Hvis du er en av de som bare må ha noe ved siden av ville jag anbefalt en kopp kaffe eller vaniljeis.
Ingredienser
- 150 gram smør
- 250 gram sjokolade (kokesjokolade)
- 4 egg
- 3 dl sukker
- 200 gram/ca 3 dl Semper Fin Mix
- 1 ts bakepulver
- 2 ts vaniljesukker
- 1 ss kakao
Slik gjør du:
- Forvarm ovnen til 175 grader, dekk en firkantet springform 25*25 cm med bakepapir.
- Finhakk og sett til side sjokoladen
- Smelt smør, hell i den hakkede sjokoladen og rør sammen
- Rør sukker og egg sammen med en skje, hell i sjokoladen og resten av ingrediensene. Rør til du har en jevn røre. Hell røren over i formen. Stekes nede i ovnen i ca 30 minutter