Test av glutenfrie ferdige produkter

Semper Linsechips med kremet dillsmak

Har dere testet Sempers glutenfrie dillchips? Det kan høres skummelt ut med linsechips, jeg skjønner det. Jeg blev positivt overrasket! 

De er laget av blant annet 48% linsemel og er laktosefrie i tilegg til glutenfrie. Smaker veldig godt, jeg var skeptisk til de når jeg leste på pakken at det var linsechips, men de smaker helt fantastisk! Posen er liten og det er kun 40 gram chips oppi, hvilket jeg selv velger og se på som ett plus siden jeg ikke kan ha chips liggandes i skuffen-nei jeg hører til den gruppen som må spise til alle chips er slutt og med kun 40 gram så føltes det helt greit etterpå, følte meg nesten sunn! Semper kaller de for linsechips med en kremete dillsmak, kremete får jeg jeg absolutt en smak av, men hvis jeg skal være pirkete så forventet jeg enda mer dillsmak.

DSC_0399

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.