Publisitet/Media

NCFs medlemsblad

I det seneste numret av Norsk Cøliakiforenings medlemsblad finner du et flere sider langt reportasje om meg med blant annet en intervju og flere av mine egne sommerlige oppskrifter, glutenfrie selfølgelig! Kjempekjekkt samarbeid og ekstra gøy og få sitt eget bilde publisert på fremsiden av et blad!

Jeg håper dere alle har hatt en fin sommer og nyter det siste som er igjen av den. Jeg skal publisere oppskriftene her på bloggen til dere som ikke har tilgang til medlemsbladet.

Nå er min ferie over og jeg er klar for og begynne bake i mitt nye kjøkken og hus som jeg flyttet in i nå i sommer.

Gleder meg til høstens alle krydder og kaker, plommekake, deilige brød fylt med nøtter og tørket frukt, te i svære kopper og ild i peisen.

 

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.