Glutenfri Marengs

Marengs til Halloween

Marengs koster veldig lite og lage, et fint alternativ hvis du bor en plass der du vett det kommer mange små monster og ringer på døren, jeg er sikker på att de setter pris på og få noen søte spøkelser i kurven.

Ingredienser

  • 3 eggehviter
  • 2 dl sukker

+20 gram sjokolade til øynene

Slik gjør du

  • Sett stekeovnen på 125 grader
  • Kle et bakebrett med bakepapir og sett til siden
  • Skill eggene, pass på at det ikke blir med noe av eggeplommen oppi eggehviten
  • Hell eggehviten oppi en bolle som tåler varme over et vannbad, tilsett sukkeret og vispe konstant til alt sukker har smelt, dra opp vispen og klem eggehviten med fingertuppene, hvis du ikke kjenner sukkerkristaller er det klart, da heller du det over i en kjøkkenmaskin som er montert med ballongvisp, la maskinen piske på middels hastighet-plus til du har en tykk, seig og stiv marengs
  • Hell marengsen oppi en sprøytepose som du satt en rund tyll oppi, sprøyte ut spøkelser og stek marengsen på nederste rille i 1 time, steng av ovnen og la marengsen stå til ovnen har blitt kald
  • Smelt sjokoladen og hell den oppi en sprøytepose, klipp et lite hull og sprøyte øynene på spøkelsene, la sjokoladen stivne og spøkelsene dine er klare til og spises!

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.