Publisitet/Media

Baka Glutenfritt magasin

I det seneste numret av det svenske magasinet BAKA Glutenfritt er jeg med i en intervju med mine egne bilder og oppskrifter som hører julen til.

Veldig kjekkt og se hvordan et jobb man legger ned mye tid på faktiskt blir til noe som mange kan ta del av og forhåpentligvis blir inspirert av. Håper dere hatt en fin jul og at dere har bakt mange gode glutenfrie kaker. Jeg skal legge 2016 bak meg og ser frem til og fortsette på nye kakeeventyr, jeg har noen spennede mål jeg skal jobbe hardt for og nå i 2017.

Kakekrigen var en av de beste tingene jeg vært med på i 2016 og jeg er veldig stolt over meg selv. Det var så utrolig mye mer enn bare 1,5 times baketid på tv. Det var mange gode råd, utroligt snille mennesker i studio og utenfor, vennskap, latter, tårer, stress, smil, angst, lykke, glede, nervositet, sinne, sorg og enda mere latter. Jeg angrer ingenting og er veldig glad for at jeg fikk være med på reisen, jeg vokste som person og lærte meg mye om meg selv og blei overrasket over hvor mye stress jeg faktiskt kan hantere under tiden jeg skal bake noe som skal være veldig bra!

Takk til deg som leser min blogg, som følger min facebookside og som skriver til meg når du lurer på noe. Jeg håper dere blir med meg inn i 2017 og videre framover.

 

 

 

1 Comment

 1. Birgitta Hultin-Eriksson

  7. juli 2017 at 07:31

  Hej,
  Jag har köpt de flesta av tidningen Glutenfritt. Vi bor i Tyskland, så det är när vi är i Sverige, som jag har tillfälle att köpa den.
  Nu har den tidningen försvunnit, som hade dina fantastiska bullar med steg för steg vid tillagningen. Jag har nu letat på internet, men hittar tyvärr inte ditt recept.
  Har du möjlighet att hjälpa mig, så är jag mycket tacksam.
  Vänliga hälsningar
  Birgitta Hultin-Eriksson

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.