Glutenfri Mat

Glutenfri Cæsarsalat

Skal du ha middagsbesøk men ikke har så god tid er cæsarsalat veldig greit og lage.

Du kan lage alt fra fra bunnen av-steke rå kyllingfilé, lage egen aioli og bake brødet eller så kan du bruke noen små triks for og gjøre det enklere for det selv som jeg gjort her.

Ingredienser

  • grillet kylling
  • romanosalat eller hjertesalat
  • aioli/hvitløksdressing
  • parmesan
  • bacon
  • glutenfritt brød/formbrød
  • olivenolje
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Vaske salaten og riv den i store biter og legg i en bolle
  • Hell på så mye aioli som du ønsker, salt og pepper etter smak, rør det godt isamen og legg salaten på ett større serveringsfat/en stor salatbolle eller litt på hver tallerken
  • Skjær kyllingen i skiver og legg den på salaten, strø rikelig med revet parmesan over
  • Stek bacon enten i små biter eller hele lengder og la den ligge og tørke litt på papir
  • Skjær brødet i små kuber og stek de i olivenolje med salt og pepper til de har fått en fin brun farge og la de tørke litt på papir, strø krutongene over salaten isamen med bacon og voilá, middagen ferdig!

Ett glas vin och hjemmelaget focacciabrød til den her salaten er helt fantastisk!

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.