
Glutenfri müsli med havre og tørket frukt
Tidligere når jeg har prøvd og lage min egen frokostblandning har den som oftest blitt brennt og jeg syntes det krever mye tid men nå har jeg funnet ut att det er mulig og lage den i stekpannen, veldig mye enklere.
Ingredienser
- 1,5 dl glutenfrie havregryn
- 1 dl solsikkefrø
- 1 dl helt bokhvete
- 0,5 dl gresskarfrø
- 1 dl hasselnøtter
- 1 dl kokosflak
- 6 st tørkede fersken
- 1,5 ts malt kanel
- 1 ss smør
- 1 ss honning
Slik gjør du
- Dekk ett bakebrett med bakepapir og sett til siden
- Ha smør og honning i en stekepanne på middelsvarme, når alt er godt blandet heller du over havregryn, solsikkefrø, bokhvete, gresskarfrø, hasselnøtter og fersken. Vend alt in så det blir dekket av smørblandningen i noen minutter. Når det fått en gylden farge drar du stekepannen vekk fra varmen og heller alt over på bakebrettet
- Strø kanel over müslin, du kan også bruke kardemomme eller andre krydder du liker, blande det godt isamen
- Til sist vender du forsiktig in kokosflaken
- Når müslin har blitt kald heller du den over i en glassburk med tett lokk
2 Comments
Evelyn Ullås
2. januar 2018 at 16:54Mmmmm
Malin Flink
7. januar 2018 at 19:43Ja, den smakade bra din också? 😉