Glutenfri Frokost Glutenfrie Mellommåltider

Glutenfri overnattengrøt med havre og vanilje

Ingredienser (2 barne porsjoner alt 1 voksen)

  • 2,5 dl lettkokte glutenfrie havregryn
  • 2 dl melk (laktosefri går fint)
  • 3 ss vaniljekesam (laktosefri går fint)
  • 2 ts ekte vaniljesukker
  • 2 dash med vanillapaste (jeg bruker ren vanilje på tube) hvis du ikke har det kan du ha oppi frø fra en liten vaniljestang eller litt ekstra vaniljesukker

Slik gjør du

  • Blande alt godt oppi en bolle og fordel i glass, dekk med plastikk eller ta på lokk, sett i kjøleskap over natten
  • På morgenen serverer du grøten rett fra glasset, topper med litt syltetøy, frø, nøtter eller bær du liker godt

Tilsett mer kald melk på morgenen hvis du ønsker en mer løs konsistens på grøten din.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.