Glutenfri Mat

Pizzasalat

Ingredienser

  • 1/2 hodekål
  • 1,5 dl rapsolje
  • 1 dl eddik
  • 1/2 dl vann
  • 1/3 paprika
  • 1 ss sukker
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 ts sort pepper
  • 1/2 ts salt

Slik gjør du

  • Strimle kålen med kniv eller bruk ostehøvel
  • Skjær paprikaen i tynne skiver
  • Kok opp 1 liter vann
  • Legg kålen og paprikaen i en sikt og hell over det kokende vannet, legg kålen oppi en bolle, sett til siden
  • Bland alle resterende ingredienser og hell over kålen, bland alt sammen, smak av med krydder og eddik
  • Avkjøl salaten i kjøleskap

Tips!

Den her pizzasalaten kan du lage en til to dager i forveien, den blir bare bedre jo lenger den står.

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.