Glutenfrie Brød

Glutenfritt grovt brød med tyttebær og valnøtter

Ingredienser

  • 4 dl/580 gram Semper Fin Mix
  • 3 dl/160 gram Semper Grov Mix (laktosefri)
  • 1 dl/50 gram grovt hakkede valnøtter
  • 1 dl/40 gram knuste linfrø
  • 1 dl/55 gram hempfrø
  • 2 dl/190 gram laktosefri rømme
  • 3 dl/270 gram laktosefri lettmelk
  • 1 dl/55 gram glutenfrie havregryn
  • 1 ts salt
  • 2 ts natron
  • 1 dl/55 gram tyttebær (jag brukte fryste)

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 200 grader
  • Smør en brødform (1 liter) med laktosefritt smør og brødkavring eller bakepapir hvis du ønsker det
  • Bland alle tørre ingredienser i en bakebolle
  • Tilsett rømme og melk, bland godt med tresleiv
  • Når du har en jevn og fin deig heller du oppi tyttebær og blander de forsiktig inn
  • Hell deigen oppi formen du forberedt og stek brødet på nederste rille i ovnen i 1 time

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.