La deg inspireres!

Cøliaki kan til tider være vanskelig å håndtere og gi en følelse av urettferdighet. Man har lyst å få lov til å være som «alle andre», spise det alle andre spiser og ikke være den som ikke tåler ditt og datt.

Men når alt kommer til alt har jeg skjønt at cøliaki er helt ok Det finnes så mange allergier, intoleranser og sykdommer i verden; tenk å «bare ha cøliaki». Det er ikke så verst, sier jeg til meg selv når det føles urettferdig.

Det finnes mange bra glutenfrie produkter idag og det kommer stadig flere nyheter i hyllene. Når du har hatt cøliaki en stund har du kanskje prøvd deg frem gjennom mange oppskrifter og ferdige produkter, og du vil straks finne meltyper du liker bedre enn andre. Øvelse gjør virkelig en mester!

Glutenfritt trenger ikke bety tørt, kjedelig, smakløst og hardt!

Noen ferdige glutenfrie produkter er ikke bra i det hele tatt og av og til lurer jeg på hvordan noen av de har fått sin plass i fryseboksen eller på hyllen i butikken. Men du må ikke gi opp når du smakt to dårlige brød eller testet en dårlig oppskrift! Det finnes mye mer! Ikke gi opp! Glutenfritt kan være veldig godt! La deg inspireres!

2 Comments

  1. Mimmi Sandahl

    1. juni 2016 at 09:23

    Hej! Fantastiskt goda bullar i tidning nr 2/16 glutenfritt. Äntligen något som alla kan äta. Går det att dubbla satsen? Mvh Mimmi

Leave a Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.