Norsk/Svenska

Velkommen til min nye hjemmeside og blogg! Her kommer litt informasjon på norsk og svensk.

Tidligere hadde jeg bloggen www.cakingmyday.blogspot.com hvor jeg kun skrev på svensk. Jeg kommer fra Sverige men flyttet til Norge i 2007 og har bodd her siden. Jeg har derfor et dilemma når det gjelder valg av språk og valg av produkter som ikke er tilgjengelige i begge land. Siden jeg bor i Norge og har lyst til å nå ut til mine norske lesere har jeg derfor nå bestemt meg for å begynne å skrive på norsk. Jeg håper ikke dette vil avskrekke mine svenske lesere.

Jeg bruker kun norske ingredienser og glutenfrie produkter. Av de norske produktene jeg benytter er det ikke alle som er tilgjengelige i Sverige. Heller ikke alle relevante svenske produkter finnes her i Norge. Også navnet på ingrediensene kan være en utfordring. Mye går an å gjette seg til, men hvem hadde for eksempel klart og tenke seg til at det vi kaller ‘‘florsocker’’ i Sverige heter melis på norsk?:)

Hvis det er ord eller uttrykk som dere ikke skjønner og dere ikke finner i google, så ikke vær redd for å kommentere det i innlegget det gjelder. Dere kan også kontakte meg via melding på facebook; Flink på Glutenfritt-Facebook så hjelper jeg til så godt jeg kan. Husk at det ikke finnes dumme spørsmål!

Håper dere liker den nye hjemmesiden og lar dere inspirere av mine bilder og oppskrifter!
Hilsen Malin

SVENSKA

Tidigare så hade jag bloggen www.cakingmyday.blogspot.com och där skrev jag på svenska. Jag kommer ifrån Sverige men flyttade till Norge 2007 och har bott här sen dess så jag använder norska ingredienser och bara glutenfria mjöler och produkter när jag bakar och det är inte alla glutenfria produkter här som går att få tag i i Sverige liksom inte alla svenska produkter finns att få tag i här i Norge. Så jag har ett dilemma med språket och produkterna som inte finns i bägge landen. Men eftersom jag bor i Norge och vill nå ut till mina norska läsare också så väljer jag att börja skriva på norska här på den nya hemsidan och hoppas inte att jag skrämmer bort mina svenska läsare på grund av det. Mycket går att gissa sig fram till men vem hade kunnat gissa att florsocker heter melis på norska till exempel? 🙂

Det finns absolut inga dumma frågor och om ni stöter på ord och uttryck som ni inte förstår och google inte tycks ha rätt svar på så snälla var inte rädda för att kommentera det till det aktuella inlägget här på bloggen eller kontakta mig via meddelande på Flink på Glutenfritt-Facebook  

Hoppas ni gillar den nya hemsidan och bloggen!!

Hälsningar Malin